20091129

.....

Yoksun.Güneş göremeyen bir fasulye sırığı gibiyim,alakasız bir teras kıyısında. Ben de yokum senin için,kaçak-göçek,tırnak içinde geçirilen zamanlar...İki yok, bir var eder mi sevgilim?
Sensizlik vuruyor ara ara,hep de habersiz geliyor kalp sızısı.Ne evde bir damla içki var ne de yedek paketim ama inadına işte, daha çok var sabaha.

Bu gece her şey değersiz.İntihar etmeyen tüm yazarları kurşuna diziyorum zihnimde.Hiç bi şiir bizi anlatmıyor sevgilim.Niye?
Mor sümbüllü bağlara koşmayacağız ya diyerek yaşadım bu güne kadar.Kolumu kesip yemiştim, etin fiyatını hiç umursamadım.Ama biz bişekilde yaşayıp gidiyoruz diye hiç mi düzelmeyecek talih ibresi.
Hani el açsam tanrıya;ama hırsız da evine kadar kovalanmaz ki diyeceğim ama kimden neyi çaldığımı bilmiyorum.

Yorgunum sevgilim.Bir sabahım olmadı ki benim, senin sesinle uyandığım.Bir sabahın umudu bile yok ki sesinle uyanacağım.

Bazen nefret ediyorum senden.Sen de git,herkes gitsin kimse olmasın.Kendi kanımda boğulayım. Bir canım var ama ondan da bezmiş haldeyim.Yarım günler,yarım sözler,yarım aşklar... Bazen dua etmek istiyor canım,tanrıdan seni istemek ama bir olmaza daha katlanamam ki ben. Tanrıdan bir şey istemek ağzına mezar toprağı dolması demek.Allahın üvey kulu olmaktan bıktım,birilerinin oğlu,birilerinin kardeşi olmaktan.Ben sadece senin sevgilin olmak istiyorum. Ama olmuyor.Söyle bana sevgilim, hayat neye yarar?

Bu gece benzemesin saçların hiçbişeye,kafiyeler gitsin,manasız cümleler kurayım. Hiçbiri derdim değil zaten.Kırıldı kolum kanadım yine,sen de yoksun.Kime tutunayım.

Geçiyor günler,ellerim günlerin boğazında.Bir yumruk var sıcacık yutkunsam da gitmiyor, yumruk boğazımın ortasında.Ne ben varım,ne sen yoksun.Sallanıyoruz şen çocuklar gibi bir darağacında.

Ağlamak istiyorum sevgilim,tanıdığım herkesin ortasında.Ve en çok yalnızken gülmeyi özlüyorum.O kadar çok ağlayamadım ki ben ve o kadar çok gülmek zorunda kaldım ki. Artık,taşıyamıyorum.

2 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

saat sabahın 5 i. ıcıyorum deli gibi ama hala sarhos olamıyorum aklımda sen yedegin yok. Ruzgar carpıyor tenime, bir kus uyanmıs sabaha.. Ben uyanık,sen yok. Sen uyuyor, ben yok. Daha kac geceyi bu sekilde kapatacagiz ve daha kac gece ölu topragı serilecek bedenlerimize! olmalıydın simdı yatagından kalkmalı, aklımdaki seni harcamalıydın. ama... neye yarar sevgilı bos hayaller, dolu bedenler söyle gecelerin sabahını toplasan kac ben bulursun? alsan ve sarsan,sarmalasan pamuk koynuna, gul teninden kokunu yaysan ve ben uyusam, bir gecede olsa uyusam.. Yorgunum cok be adam,yorgun..

phaloe dedi ki...

bir adam sevdiydim ben. bir adam ki daha çocuk, daha gamzesi yeni çıkmış yüzünde.. hani içine yerleşesim geliyor gülümsediğinde. sigaramı yakıyor her defasında, dumanına sarılıp uyuyasım geliyor. bir adam ki
bugün karşımdayken gamzesine dokunamadığım, yanından kaçtığım, baş ağrılarımın sebebi.ağlamak istediğim, yutkunduğum ama yutamadığım. sevdiğim adam ne düşüm, ne düşkünlüğüm.. sadece düşüverdiğim, paldır küldür aşkına..
eve gelip son ses açtığım
''başka türlü bişey benim istediğim..''
şarkısının sahibi. nereye gidersem gideyim,orda olmasını istediğim..
ama güvenemediğim. ama olmayacağını bildiğim. kendimi başkalarıyla avutmamın sahibi olan adam. bugün karşısında nefes alamayıp, kırmızı dudaklarım ve elimdeki sigarayla fahişe taklidi yaptığım.. iyiki olmamış dediğim. ama olsa idi kendimi tanrıya kurban edebileceğim.. olmadı ki.