20091204

İki hece

Ne zaman kalem tutacak olsa elim,seni yazmak isteyecek.Seni arayacak gözlerim, bulabildiği ilk fırsatta.Seni özleyeceğim,rakının ilk sek dublesini ağızda dolaştırmayı özler gibi.

Senin aşkını sevmek,seni sevmek değil mi diye sormuştun.Aşkım biterse ben de biteceğim öyle mi?Aşk dediğin, o gittiğinde kalıp sevmeye devam etmek değil mi? Diyemedim sana.
Ben istedim ki aynı dileği, aynı umuda bağlayalım.Varsın sadece bir kumaş olsun bağladığımız ve isterse hiçbi kuşun konmaya bile tenezzül etmediği bir ağaç olsun umudumuz.Olsun.Hiç değilse kabul edilmemiş dualar manzumesini boynumuza asardık.Mahşerde tanrı, utansın diye. Sana kavuşabilme ihtimali uğruna bir ömrü harcayabilirdim ben.Bişekilde deneyebilirdik oysa...Hem hayat dediğin neye yarardı ki;
Aşk yoksa?

2 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

seninle aramızdaki iki hece.. seni sevmek,seni özlemek,seni aramak,seni bulmak,seni yasamak.. icinde hep sen olan eylemler ve en güzel fiiller.. sen gercek öznesi hikayenin ben gizlisi.. ve hikayenin özeti: Tek kelime.. (A)adam ile (K)kadın arasındaki... (ş)şşşttt... Sus söyleme..

tınkırbel dedi ki...

meğer ne uzun zamandır bakmıyormuşum matbaaya, halbuki son zamanlarda ilk bakmam gereken yerdi nasıl da aklıma gelmedi...

ben istedim ki... senin gibi anlatabileyim bişeyleri... bir cümlede bir kitap değil, hiç değilse düdükten bir roman yazabileyim :)
saygıyla eğiliyorum Godsy...