20091201

Kayısı Ağacı

Sevdiğin kadar sevilmezsin kabul ama sevdiğin gibi sevilmemek...

Benim sevme şeklim bozuk.Bu gerçeği kabulleneceğim günün geleceğini biliyordum.Sevmek dışında herşeyi yarım yaptım.Belki bu yüzden konu ne zaman 'sevmek' olsa ben hep abarttım.Kimseyi az sevemedim ben,kimseye ehh diyemedim.Ya çok sevdim ya gönlümden attım.Oysa herşey tadında güzeldi.Farzı misal üç gözü olsa insanın,üçüncüsü ilk fırsatta çıkardı. Ben o kadar sevdim ki,hangi gönüle girmeye kalksam yüreğimin yarısı dışarda kaldı.


İnsan 60 yaşında aşkla yanmıyor ki,aşk gençlikte yaşanıyor.Ve bugün son kez genç oldum ben. Günler birbirine benzeyerek geçiyor ama bir gün geliyor işte.Bişeylerin bittiğini anlıyorsun. Artık genç değilim sevgilim.Bugün 30 yaş birden eklendi yüreğimin sol köşesine.
Hani sabah ayazı yüzünü buz gibi keser ya.Ben artık buzdan bir kaybedenim sevgilim.

Sende sevilecek ne bulduğumu sormuştun.Bir dünya bulmuştum.Kedilerin olduğu ama kediye hiç benzemediği,ağaçların olduğu ama bildiğimiz ağaçlara benzemediği.Şarkıların söylendiği ama dilini bilmediğim.Lunaparklarında yaşlıların olduğu,çünkü herkesin çocuk kaldığı.Çünkü hiç bi çocuğun erkenden çocukluktan çıkarılmadığı bi yer işte.

Çok sevmenin en kötü yanı ne biliyor musun sevgilim.Karşındaki de seni sevdiğini sanıyor.Hatta o kadar çok sanıyor ki,sen beni sevmiyorsun desen de inanmıyor.Yani çok severken,kendine de sevdiğine de kötülük ediyor insan.

Sana yaptığım kötülük için affet beni.Sanmaktan vazgeç sevgilim.Ben bile vazgeçtim kendimden bu geceden sonra.

Bi kayısı ağacının tepesindeki uslu çocuktum ben.Sonrasını unuttum.

7 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

sana bir soru? bu kadar sevebilen, sevdiğinde kendinden geçen, kendini veren ve sevme şeklini kendince bozuk gören adam! bu duy(g)ularını nasıl gösteriyorsun O'na?

bir yürek düşün ki verilen bu sevgiye hayır diyebilsin, red edebilsin, arkasını dönsün ve bıraksın onu bir kayısı ağacının tepesinde!..

Adsız dedi ki...

aşk ve zehir, geber!!

bi dost dedi ki...

...

Aşk ve Zehir dedi ki...

adsiz'a diyorum cunku adini verebilecek yüregin yok anlasildi, geciyorum, bu blogta diger bloglar gibi herkese acik ustelik denetimsiz yoruma aciktir. Simdi o aklina iki tur attir,ben acikca kendimi buldugum yaziya yorumumu eklerim kaldi ki yazi sahibi sikayetci degilken sen acaba kafan o turlari bindiremezken ne dusundunde bu sacma nefretini beyan ettin! Nefretede sevgi kadar saygi duyarim cunku gercektir ama saygi sinirini asarsan bende istemedigin yollara coook rahat ulasir ve kendimi zorla saydiririm! Dikkat et demiyorum bak zorla saydiririm.. Simdi guzel ve uslu dur..

Godsyndrome dedi ki...

Aşk ve Zehir:Adsızın yorumunu bu seferlik silmiyorum çünkü insanlar senden ne için özür dilediğimi bilsinler istiyorum.Onun adına senden özür dilerim.Bir daha böyle bi yorum yaparsa,senin cevap vermene gerek yok,ben o yorumu silerim.Lütfen kusura bakma.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
tınkırbel dedi ki...

erkekler sevgi ve aşk konusunda genellikle aşşalanırlar ve fakat sendeki öyle bir sevgi dili ki,

bir erkek gerçekten bu kadar sevebilir mi demiyorum...
bir İNSAN gerçekten bu kadar sevebilir mi?