20100713

Sen/siz

Ondan daha marazi bi aşık bulamazsınız.Mutfakta aşçı da olur, yatağının orospusu da; Dünyanın en güzel kadınıdır aynı zamanda... yalnızlık.


Ben aşık olurum bazen.Çok sigara içerim, her sigarayı seni özledim diye içerim.Sevdiğim pudralı parfümler kullanmasın,elleri kitap koksun isterim.Ve çok özlesin beni.Ben allahı çok severim ve sen lanet olası bu şehirde değilsin diyedir hep şikayetlerim.Sen beni sev(e)mezsin,allah işitmez, senin şehrin bilmez.Kanser olur tüm emeklerim.
"Adımı yazsaydın sırf iş olsun diye, elindeki minik bi peçeteye" işte ben hep böyle sevilmek isterim. Bahaneler bulmana gerek yok sevgilim, ben bilirim.Tanrının muayenehanesinde çöpe atılmış bi cenindir benim dileklerim.

Öğrendim ben,öğrenmemiş gibi yapıp yeniden oynayıp yenildim ben.Unutmuş gibi yapıp tekrar oynayıp yine yenildim ben.Sen,siz,sizler ne güzel öğretiyor sevgilim sen,siz,sizin gibiler... Elleriniz ne kadar da temiz.Sevdiğinizi hiç öldürmediniz.Hiç bi sabıka kaydında yazılmaz ki;Sevdiğinizi sanarak öldürdükleriniz...

Bazılarınızdan ben gideyim,bazılarınız benden gitsin.Ve burada bitsin.Beni böyle sevmeyin/iz.

3 yorum:

nvrz dedi ki...

umutsuz olmak tüm umutlarını yitirmiş olmak..seninle eş değerleşiyor..çok uzun süreden beri yazılarınızı takip eden biri olarak bu kadar umutsuz olmana gerekçe ya da gerekçelerin neler merak ederim ama merakım giderilmesin,soru da sormuyorum..bencilce olucak ama hiç kimsenin umutsuzluğu bu kadar keyif vermemişti..yaratıcı da arrtık seni böyle kabullenmiştir belki de ne dersin;))

Cavill dedi ki...

umutsuzluk değil demiştin bir keresinde, gerçeklere selam duruş mu yoksa :))

Adsız dedi ki...

bir ben daha buldum yazında..