20090821

56.Gün

Aylar yıllara kavuşur .Uykusuz,sevgilisiz…Ordan burdan haber getirirler.Üstündeki çulu çıkartır, haberciye verir üstat.Derler ki;Mevlana bu haberlerin hepsi yalan.Olsun der:
YALANINA ÇULUMU VERDİM, SAHİSİNİ SÖYLEYENE CANIMI VERİCEM.

Bu hikayeyle bir benzerliği var mıydı bilmiyorum.Bir şafak vaktiydi,tek bir kelime bana bu hikayeyi anımsatmaya yetti.

Şahanem;
Ben dilimin zevkinde değildim,ben gözümün keyfinde değildim.Yine de bencilceydi evet, ama seni gülümsetmek beni mutlu etmeye yetiyordu.Bencillik bile kendi adını unutuyordu. Sonra ansızın ve suçumu bile bilmeden….
Varlığıyla beni mutlu kılan kadın, yokluğumla mutlu oluyorsa ne diyebilirim?Ben şahaneme sitem edebilir miyim?

Benzersizim;
bensizlik mutlu ediyorsa eğer seni.Varlığım değil, yokluğum huzurlu kılıyorsa eğer,bu şekilde işe yarıyorsam tamam.İstediğin gibi olsun.
Boşver beni,hiçbir şeye canını sıkma.Kahvaltısız evden çıkma n’olur ve yalvarırım fazla uykusuz kalma.Bana verebileceğin en güzel hediyenin “kendini hep mutlu kılmak” olduğunu; unutma!Gülüm;
Sen hep gül,dünya incir koksun.Sen hep gül,her gecem yalnızlık olsun.Sen hep gül “ama neden” diye bir hançer her gün yüreğimi oysun.Sen hep gül, varsın benim adım “boşverdiklerinin” listesinde olsun.Sen hep gül şahanem, benim yaşamak için bir sebebim olsun.Medet dilemek adı konmamış bir yasak olmuşsa. Benim yangınım gecelerini aydınlatıyorsa;
harım,
narım,
varım-yoğum…
Hepsi senin olsun.

4 yorum:

OlurÖyle dedi ki...

hadi canım!
bu nedir böyle? cümlelerinle dilim tutuldu. harika bir yazı..

PoLLy dedi ki...

gittikçe dayanılmaz oluyor içimdeki merak..

Aşk ve Zehir dedi ki...

O'nsuz geçirdiğin 56.gün! bir umut vuslata dair...

tınkırbel dedi ki...

aşk için doğup,
aşkta kaybolmak bu olsa gerek