20091116

14.35


....Bazen günlerden çarşambadır,bazı duygular tam tersi adlarla yaşanır,çoğu aşk nefret sanılır.Kimi merhaba'lar elveda'ya yakındır.Başka kadınlara bakmak aldatma değil intihara teşebbüs sayılmalıdır.İhtimaller dünyasında kesinlik dediğin, benim seni düşünürken dünyanın en çaresiz adamı olmamdır.

Hergün saat ikiyi otuzbeş geçe ben sana aşık olurum.Seni sevmek için kimsenin aklına gelmeyen zamanlar bulurum.Ben susarım, sen anlamazsın.Orhan gencebay çalıyordur bi yerlerde.Mevsim senin şehrinde yazdan kalma, burda ise haddini aşmış bir hazandır.

Öpmeyi öğrenmek için konuşmak gerekir çoğu zaman.Bir kadının gözlerine bakmıyorsan konuştum dememeli hiçbir zaman.Seni kalbinden öpmüyorsam,işte sebebi sadece bundan. Böyle söylediğime bakma sen,bilirim:Adımın aşk olduğu gün başladı zaten dudaklarımdaki cüzzam.
Bazen umut dediğin akla gelmeyecek yerlerde aranır.Delileri sever insan, sakatları,hoşuna gider ısırdığı elmanın çürük olması. Biliyordur çünkü iki ile ikinin hiç bişekilde dört, hiçbişekilde sıfır, hiçbişekilde yirmi iki etmediği bir dünyada ancak, mümkündür sevdiğinin ona aşık olması.
Sen başka adamlara aşık oluyorsun.Sen birini öperken kanamaya başlıyor süt dişim.Bir başka el dolaşıyor,gölgesini cennet saydığım bedeninde.Sen hep başka aşkların peşinde koşuyorsun ama ben hep aynı şekilde ölüyorum.Sen beni her mevsim yeniden ve hep aynı şekilde öldürürken düşünmezsin... kedilerin bile dokuz canı varken,kaç kere ölebilir ki;Sıcak iklimlere göç edememiş bu yusufcuk kuşu.Zaman çabuk geçiyor,bir bakarsın ölmüşüm.Kullanıma girmeden tedavülden kalkan kelimelerle değil de bu çaresizlikle öleceğim.Hicazkar-ı kürdi bir şarkının orta yerinde,kan kaybından öleceğim.Sen biriyle sevişirken,tövbeleri günaha çevirirken ben yeni bir cehenneme çekip gideceğim.Bu bile yeğdir.Kış güneşinde kağıttan denizlerde yüzmekten ve sırf ihtimal diye bir imkansızı beklemekten......

2 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

yüreğimi acıttın, aklımı aldın sen kelimelerin efendisi!

nasıl bir imkansızlıktır bu böyle ve karşılık bulamaz bunca kelimeyi sarfeden..

Godsyndrome dedi ki...

Ben ilkbaharmışım,o hazan.Arada kış mevsimi varmış.Böyle bir imkansızlıkmış.